Interpretare Vise cu Valuri

 

   A vedea valuri calme si clare in visul tau inseamna reinnoire si claritate. Reflectezi asupra unor decizii de viata importante care trebuie sa fie facute. Alternativ, daca mergi pe val, atunci aceasta indica faptul ca incerci sa-ti stapanesti sentimentele tale. Valurile are interpretare ca, de asemenea, potentialul si puterea. A auzi valurile cum se sparg in visul tau indica sensibilitate si relaxare. Acestea aduc, de asemenea, sentimentele de senzualitate, sexualitate si liniste. Cand visezi ca esti luat de val reprezinta o problema emotionala coplesitoare, care necesita atentia ta. Este posibil sa fi pastrat sentimentele si emotiile negative imbuteliate in interior pentru prea mult timp. Ti-ai putea tine lacrimile sa nu curga pe care iti este frica sa le arati in viata de veghe. Intr-o nota pozitiva, valurile are interpretare ca indepartarea vechilor obiceiuri. Daca esti dus de val, atunci inseamna ca esti gata sa incerci un inceput nou intr-un loc nou. A vedea valuri noroioase si violente in visul tau indica o eroare fatala intr-o decizie importanta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Vampir : A vedea un vampir in vis are interpretare ca seductie si senzualitate, precum si frica si moarte. Vampirul reprezinta imagini contrastante ale nobilimii civilizate ... :

          Vanatoare : Cand visezi ca esti la vanatoare are interpretare ca esti in cautarea unei dorinte interioare, fie emotional fie fizic. Este posibil sa "vanezi" o solutie ...