Interpretare Vise cu Vampir

 

   A vedea un vampir in vis are interpretare ca seductie si senzualitate, precum si frica si moarte. Vampirul reprezinta imagini contrastante ale nobilimii civilizate si agresiune / ferocitate. Poate descrie pe cineva din viata de veghe al carui farmec s-ar putea dovedi in cele din urma daunator. In adancul sufletului, stii ca aceasta persoana este rea pentru tine, dar esti inca atras de el sau de ea. Vampirii de asemenea, au uneori legatura cu deciziile tale cu privire la sex si la pierderea virginitatii. Alternativ, a vedea un vampir are interpretare ca te simti drenat fizic sau emotional. Vampir poate fi, de asemenea, simbolic pentru cineva care este dependent de droguri sau pentru cineva aflat intr-o relatie obsesiva. A visezi ca esti un vampir inseamna ca sugi energia vitala a altora pentru propriul beneficiu egoist.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Vanatoare : Cand visezi ca esti la vanatoare are interpretare ca esti in cautarea unei dorinte interioare, fie emotional fie fizic. Este posibil sa "vanezi" o solutie ... :

          Varza : A vedea sau a manca varza in visul tau are interpretare ca nu trebuie sa pierzi timpul cu lucruri marunte din viata ta. Ar trebui sa-ti traiesti viata, urmarindu-ti ...