Interpretare Vise cu Verde

 

   Verdele semnifica o schimbare pozitiva, stare buna de sanatate, crestere, fertilitate, vindecare, speranta, vigoare, vitalitate, pace si seninatate. Aspectul culorii poate fi o modalitate de a-ti spune sa mergi mai departe (culoarea verde la semafor). Alternativ, verde este o metafora pentru o lipsa de experienta in anumite sarcini. A fi verde inseamna ca esti ecologic. Verde este de asemenea simbolic ale eforturilor tale pentru a obtine recunoasterea si stabilirea independentei. Bani, avere si gelozie sunt adesea asociate cu aceasta culoare. Verdele inchis indica materialism, inselaciune sau dificultati in a partaja lucruri. Trebuie sa-ti echilibrezi atributele masculine si feminine.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Verigheta : A vedea o verigheta in vis reprezinta integralitatea si iubirea vesnica. Daca nu esti casatorit si gasesti o verigheta, atunci inseamna ca relatia ta personala ... :

          Verisor,Var : A vedea pe varul tau in vis reprezinta ceva ce iti este familiar sau unele aspecte ale caracterului tau care iti sunt oarecum familiare. Poate ca ai nevoie ...