Interpretare Vise cu Veverita

 

   A vedea o veverita in visul tau are interpretare ca tii prea mult la trecut si ca trebuie sa inveti sa dai drumul, sa te bucuri de prezent si viitor. Daca visezi o veverita visul indica faptul ca esti implicat intr-o relatie fara sens, lipsita de iubire sau intrun proiect de afaceri neprofitabil. Te urmaresc eforturile goale si neroditoare. Alternativ, vazand o veverita in vis aceasta are interpretare ca tezaurizezi ceva. Te astepti la prea multe si trebuie sa inveti sa le dai drumul. Pe de alta parte, o veverita inseamna ca ai nevoie sa-ti rezervi timp si energie. Cand visezi ca fugaresti veverite cu o masina de tuns iarba visul are interpretare ca incerci sa-ti schimbi convingerile si sa-ti modifici ideile in scopul de a te conforma altora. Esti in cautarea unei forme de acceptare. A visa ca hranesti o veverita denota ca confortul va veni prin munca grea, diligenta si prudenta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Viciu : Cand visezi ca esti un dependent de ceva indica faptul ca nu mai esti in controlul unei situatii. Ai predat controlul altcuiva si negi responsabilitatea pentru ... :

          Viermi : A vedea viermi in vis reprezinta nelinistile tale despre moarte. Acesta poate fi, de asemenea, un indiciu pentru unele probleme pe care le-ai respins si care ...