Interpretare Vise cu Vultur

 

   A vedea un vultur in vis are interpretare ca purificare si intelegere. Se are interpretare ca experientele din trecut iti vor oferi o perspectiva de nepretuit intr-o situatie sau problema curenta. Invata din trecut! Alternativ, un vultur indica faptul ca tu sau cineva este oportunist. Cineva este cu ochii pe tine si te asteapta sa faci un pas gresit. Simti ca cineva profita de tine sau se foloseste de tine. Uneori, un vultur este, de asemenea, un simbol al mortii sau renasterii. Daca visezi un vultur visul are interpretare ca noblete, mandrie, furie, libertate, superioritate, curaj si o mare capacitate intelectuala. Reprezinta, de asemenea, auto-reinnoire si conexiune cu spiritualitatea ta. Vei lupta cu inversunare si curaj pentru a-ti realiza ambitiile cele mai inalte si dorintele cele mai mari. Daca visezi un vultur inlantuit sau prins visul reprezinta o situatie disperata in care te simti restrictionat si limitat. Esti in imposibilitatea de a te exprima si de a fi cine vrei cu adevarat sa fii. Ia in considerare, de asemenea, cu ce este prins vulturul pentru indicii suplimentare cu privire la ceea ce te-ar putea impiedica sa avansezi. Daca visezi un cuib de vulturi tineri visul reprezinta realizarile tale si avansarea ta pe scara sociala. Cand visezi ca omori un vultur visul semnifica cruzimea ta. Nu vei lasa nimic sa stea in calea ta pentru atingerea obiectivelor tale, chiar daca poate acest lucru ii raneste pe cei din jur. Daca altcineva ucide un vultur, acest lucru are interpretare ca faima, averea si puterea ta iti vor fi luate fara mila. Cand visezi ca mananci carnea unui vultur visul are interpretare ca puternicul tau caracter te va duce spre bunastare si spre o mai mare influenta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Zana : A vedea un vultur in vis are interpretare ca purificare si intelegere. Se are interpretare ca experientele din trecut iti vor oferi o perspectiva de nepretuit ... :

          Zapada : A vedea un vultur in vis are interpretare ca purificare si intelegere. Se are interpretare ca experientele din trecut iti vor oferi o perspectiva de nepretuit ...