Interpretare Vise cu Zapada

 

   Daca visezi zapada visul semnifica inhibitii, sentimente neexprimate si sentimente de frigiditate. Ai nevoie sa eliberezi si sa exprimi aceste emotii si inhibitii. Alternativ, zapada inseamna ca te simti indiferent, singur si neglijat. In cazul in care zapada se topeste, visul are interpretare ca recunosti si eliberezi emotiile reprimate. Iti depasesti temerile si obstacolele. Daca conduci prin zapada, atunci inseamna ca trebuie sa fii foarte precaut cu privire la modul in care abordezi obiectivele tale. Daca visezi zapada murdara visul se refera la pierderea inocentei, impuritatii si nevinovatiei. Unele aspecte ale tale sau o situatie a fost viciata. Cand visezi ca te uiti cum cade zapada visul reprezinta un start curat si o perspectiva proaspata, noua. Acesta este un indicator de pace si liniste spirituala. Cand visezi ca te joci in zapada visul indica faptul ca ai nevoie sa stabilesti un timp pentru distractie si relaxare. Alternativ, visul inseamna ca ai nevoie sa profiti de oportunitatile care apar, in caz contrar, oportunitatile vor disparea. Cand visezi ca gasesti ceva in zapada visul are interpretare ca explorezi si accesezi un potential nefolosit, abilitatile si talentele tale. Ai descoperit un talent ascuns si abilitatea ta. Visul se poate sa se refere la nevoia de a ierta.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Zaruri : A vedea sau a juca zaruri in visul tau are interpretare ca te joci prea mult cu soarta ta. Aceasta se refera la caracterul imprevizibil al vietii. Ia in considerare ... :

          Zbor : Cand visezi ca zbori cu o companie aeriena are interpretare ca un proiect care este pe cale de a decola. In cazul in care zborul este intarziat, apoi se are ...