Interpretare Vise cu Zbor

 

   Cand visezi ca zbori cu o companie aeriena are interpretare ca un proiect care este pe cale de a decola. In cazul in care zborul este intarziat, apoi se are interpretare ca nu esti pregatit in demararea proiectului respectiv. Cand visezi ca pierzi avionul indica faptul ca te simti neajutorat si prins in capcana de o anumita situatie. Simti ca ceva te tine pe loc, fie fizic sau mental. Alternativ, visul poate sugera, de asemenea, ca te simti deconectat in unele aspecte din viata ta - munca, relatii sau viata ta familiala. A visa la zbor semnifica un nou sentiment de libertate in locul a ceea ce simteai inainte: ca esti restrictionat si limitat de ceva. Cand visezi ca zbori semnifica un sentiment de libertate acolo unde inainte te-ai simtit limitat si ingradit. Cand visezi ca zbori cu aripi negre inseamna dezamagiri amare.

  


 

 

Puteti cauta si alte simboluri in interpretarea viselor :

        Zebra : A vedea o zebra in visul tau reprezinta echilibru perfect, unitate si armonie. De asemenea, indica faptul ca contrariile se atrag. Alternativ, o zebra are ... :

          Zeu : Cand visezi ca esti un zeu implica propriile talente speciale care nu au fost inca recunoscute sau pe deplin dezvoltate. Alternativ, se refera la sentimentele ...